Când îl strigi pe Dumnezeu și îți ridici mâinele spre cer nimic nu mai are putere și lanțurile vor fii rupte căci Dumnezeu ți-a ascultat rugăciunea(Psamul 23).

Pentru cei care vor să plătească membria este foarte important ca în Uberweisung la „Verwendungszweck” să se scrie

”KIRCHENBEITRAG 2023„.

Mulțumim pentru înțelegere!

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat! Bunul Dumnezeu să primească bunătatea și jertfa dumneavoastră și să vă dea toate cele de folos spre mântuirea sufletului.

Iubiți credincioși, biserica noastră, nu primește ajutor financiar de la Mitropolia Ortodoxă Româna din Nürnberg sau de la Patriarhia Ortodoxă Română din București. Preotul paroh trebuie să muncească pentru a întreține și susține atât biserica cât și familia. Pentru Biserica în care se săvârșesc sfintele slujbe, se plătește pe lună 300 de euro chirie, la care sunt adaugate și alte cheltuieli prevăzute și neprevăzute. Mulțumim tuturor celor care s-au înscris ca membri plătitori ai bisericii și nădăjduim că bunul Dumnezeu va trimite în inimile dumneavoastră înțelegere și bunăvoință, pentru a ne susține în continuare, ca să putem exista și să avem parte de slujbe de fiecare dată, așa cum a fost până acum.

"Fiți credincioși până la moarte și ve-ți primi cununa vieții"(Apoc. 2,10).